١- در آدام روش انتقال گرما همواره با جابجائی ماده صورت نمی گیرد
١) تابش ٢) همرفت ٣) رسانش ۴) رسانش و تابش
٢- آدام عامل میتواند تبخیر سطحی را آاهش دهد
١) وجود رطوبت ٢) سطح ٣) دما ۴) وزش نسیم یا باد
٣- آدام عامل آهنگ تبخیر سطحی را افزایش می دهد ؟
١) وجود رطوبت ٢) ناخالصی ٣) افزایش فشار ۴) آاهش فشار
۴- یکای ظرفیت گرمائی (ارزش آب ) آدام است
١) ژول بر آیلوگرم درجه آلوین ٢) ژول بر درجه آلوین
٣) ژول بر گرم ۴) ژول بر آیلوگرم درجه سانتی گراد
۵- تفاوت جوشیدن با تبخیر سطحی در این است آه :
١)تبخیر سطحی فقط در نقطه جوش و همراه با تشکیل حباب است
٢) تبخیر سطحی در هر دمائی صورت می گیرد و حباب تشکیل می شود
٣) تبخیر سطحی فقط در دمای معین بدون تشکیل حباب
۴) تبخیر سطحی در هر دمائی صورت می گیرد و عمل تبخیر فقط در سطح مایع است
۶- ضریب انبساط طولی یک جسم . اندازه انبساط :
١) واحد حجم یک جسم جامد وقتی دما یک درجه بالا رود
٢) واحد طول جسم جامد وقتی دما یک درجه بالا رود
٣) واحد سطح یک جسم جامد وقتی دما یک درجه بالارود
۴) واحد طول هر جسم (ماده) وقتی دما یک درجه بالا رود
٧- ضریب انبساط طولی ........ برابر ضریب انبساط حجمی و.....برابر ضریب انبساط
سطحی است .
(١
3
1
2
(٣ ٢و ٣ (٢ 1 −
3
, 1
2
٣و ٢ (۴ 1
٨- انبساط واقعی مایع ........... انبساط ظاهری مایع است
١) برابر ٢) آوچکتر ٣) بزرگتر ۴) بسته به شرایط یکی از سه حالت ممکن
است
٩- دمای آبی از صفر درجه تا ١٠٠ افزایش می دهیم چگالی آن چه تغییری می آند .
١) ابتدا آم سپس زیاد ٢) مرتبا افزایش می یابد ( زیاد )
٣) ابتدا زیاد سپس آم ۴) مرتبا آاهش می یابد
آدام گزینه زیر است ؟ SI رسانندگی گرمائی در ( k) ١٠ - یکای
(١
متر X آلوین
( وات ٢
آلوی X مربع متر
( وات ٣
آلوین X متر مربع
( ژول ۴
آلوین X متر
ژول
سلام
سوال ها پاسخ ندارند ؟؟
کجاست؟