علمی,کتاب,مجله,مقاله,خبری,برنامه,جزوه,هک

خدا,موبایل,اینترنت,science‌,پایان نامه,ورزش,روزنامه,حوادث,کنکور

علمی,کتاب,مجله,مقاله,خبری,برنامه,جزوه,هک

خدا,موبایل,اینترنت,science‌,پایان نامه,ورزش,روزنامه,حوادث,کنکور

چهارمین کنفرانس مدیریت ساخت و پروژه

چهارمین کنفرانس مدیریت ساخت و پروژه در تاریخ ۶ بهمن ۱۳۹۶ تا ۷ بهمن ۱۳۹۶ توسط موسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
حوزه های تحت پوشش: مهندسی عمران (عمومی)
برگزار کننده: موسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی
سایر برگزار کنندگان: تحت حمایت سیویلیکا 
شهر برگزاری: تهران
برگزاری همایش‌های علمی نقش غیرقابل‌انکاری در راستای اشتراک دانش بین اساتید دانشگاه، فعالان صنعت و دانشجویان دارد. درواقع این همایش‌ها فرصتی برای هم‌اندیشی و بحث میان کلیه افراد صاحب‌نظر درزمینه محورهای مطرح‌شده در کنفرانس را فراهم می‌آورد. با توجه به نوپا بودن رشته های مهندسی و مدیریت ساخت و مدیریت پروژه و ساخت در ایران، لزوم برگزاری کنفرانس‌های معتبر ازلحاظ علمی که ضمن متشکل نمودن فارغ‌التحصیلان این رشته، امکان آشنا شدن دست‌اندرکاران با عناوین به‌روز را فراهم آورد احساس گردید. در این راستا دبیرخانه کنفرانس‌های ملی مدیریت ساخت و پروژه در سال 1392 تشکیل‌شده و دوره اول این سری از کنفرانس‌ها در بهمن 1393 در شهر گرمسار و در محل موسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی برگزار شد. دوره دوم این کنفرانس در سطحی گسترده‌تر در شهر تهران و در محل اداره راه استان برگزار شد که از مجموع 180 مقاله که به دبیرخانه ارسال‌ شد، حدود 50 مقاله پس از مرور توسط دو داور برای ارائه شفاهی و تعداد 50 مقاله هم برای ارائه به‌صورت پوستر انتخاب شدند. کلیه مقالات پذیرفته‌شده در سایت سیویلیکا و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده و قابل‌دسترس می‌باشند. در سال 1395 اولین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه » با افزایش چشمگیر کیفی و کمی هم ازلحاظ علمی و هم اجرایی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار گردید. در این کنفرانس ضمن استفاده از اساتید مطرح خارج از کشور، تعداد هشت کارگاه تخصصی توسط اساتید داخلی برگزار گردید که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت. در کنفرانس سوم که با مشارکت شهرداری منطقه 7 تهران و کمیسیون ماده 100 تهران برگزار گردید بالغ بر 500 نفر از علاقمندان گرایشات مدیریت ساخت و مدیریت پروژه مشارکت داشتند و بیش از 300 مقاله علمی در قالب سخنرانی و پوستر ارائه شدند.
با توجه به افزایش تجربیات و توانمندی‌های دبیرخانه کنفرانس در برگزاری همایش‌های علمی، در نظر است «سومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه» با افزایش چشمگیر کیفی و کمی هم ازلحاظ علمی و هم اجرایی برگزار گردد که با همکاری  و موسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی میسر خواهد شد. بر این اساس سومین کنفرانس در مقیاس بین‌المللی برگزارشده که با عنوان «اولین کنفرانس بین‌المللی مدیریت ساخت و پروژه» شناخته خواهد شد. با توجه به افزایش تجربیات و توانمندی‌های دبیرخانه کنفرانس و گروه پژوهشی مدیریت ساخت و همچنین همکاری انجمن بتن ایران در برگزاری همایش‌های علمی، در نظر است «چهارمین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه» با ارتقاء کیفیت علمی از طریق دعوت گسترده از پژوهشگران سراسر کشور و استفاده از دانش و تجربه اساتید و خبرگان صنعت ساخت در تهران برگزار گردد. این کنفرانس که کلیه موضوعات مرتبط با مدیریت ساخت و پروژه را پوشش می دهد بهترین فرصت برای کسب دانش نوین، شبکه سازی و آشنای با دستاوردهای صنعت ساخت کشور می باشد. وجه تمایز این کنفرانس با سایر کنفرانس‌های که عموماً با اهداف تجاری برگزار می‌گردد دقت بالا در داوری مقالات و تمرکز بر وجهه علمی کنفرانس می‌باشد. لذا از کلیه اساتید، پژوهشگران و خبرگان صنعت دعوت می گردد تا با مشارکت در این کنفرانس زمینه نیل به اهداف عالی آن را فراهم آورند.
 
 
اهداف کنفرانس:
 
1. آشنایی با افق‌های جدید تحقیق و پژوهش در زمینه‌های گوناگون مدیریت ساخت و پروژه
2. تعامل و تبادل تجارب پژوهشگران و متخصصین حوزه مدیریت ساخت و مدیریت پروژه پیرامون توسعه و به کارگیری تکنیک‌های نوین این رشته در شرایط موجود صنعت ساخت ایران
3. جلب توجه صاحب‌نظران و سیاست‌گذاران بخش‌های مرتبط به اهمیت استفاده از تکنیک‌های مدیریت ساخت برای تکمیل موفقیت‌آمیز پروژه‌ها
4. توسعه شبکه ارتباطی بین صاحب‌نظران مدیریت ساخت و پروژه و فراهم‌سازی بستر مناسب برای انتقال دانش تجربیات بین اهالی صنعت، دانشگاهیان و دانشجویان
5. برقراری ارتباطات پژوهشی با اساتید و مؤسسات آموزشی و پژوهشی خارج از کشور جهت انجام پروژه‌های تحقیقاتی مشترک
 
 
 
محورهای کنفرانس:
1.مدیریت پروژه در صنعت ساخت
- مدیریت سبد پروژه
- برنامه‌ریزی استراتژیک و عملیاتی
- مهندسی هم‌زمانی
- مدیریت استراتژیک پروژه‌ها
- روش‌های نوین برنامه‌ریزی و زمان‌بندی
- عوامل و سنجه‌های موفقیت پروژه‌ها
2.محیط‌زیست و توسعه پایدار
- توسعه پایدار
- انرژی و محیط‌زیست
- اقتصاد انرژی
- تولید انرژی‌های نو
3.ایمنی و بهداشت
- مدیریت ایمنی
- محافظت در برابر ریسک‌های ایمنی در صنعت ساخت
- آموزش ایمنی و نظارت بر ایمنی در پروژه‌ها
- سیستم‌های نوین ایمنی در محیط کارگاهی
4.مدل‌سازی اطلاعات ساختمان
- استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت پروژه‌ها
- روباتیک و اتوماسیون در صنعت ساخت
- شبیه‌سازی
- روش‌های نوین بهینه‌سازی
- تحقیق در عملیات
5.منابع انسانی در پروژه
- انگیزش نیروی کار
- نقش زنان در صنعت ساخت نقش فرهنگ در صنعت ساخت
- مسائل روانشناسی فعالان صنعت ساخت
- مسائل اخلاقی در مهندسی و مدیریت پروژه‌ها
- شایستگی‌های لازم برای مدیریت پروژه‌ها
- اصول و فنون مذاکره
- هوش هیجانی
6.مستندسازی و مدیریت دانش
- مدیریت دانش
- نقش آموزش عالی در صنعت ساخت
- نوآوری در روش‌های برآورد و تخمین
- مهارت‌های موردنیاز دانشجویان مدیریت ساخت و پروژه
- شیوه‌های انتقال نتایج تحقیقات و نوآوری‌ها به اهالی صنعت
- روش‌ها و ابزارهای نوین آموزش برای رشته‌های وابسته به صنعت ساخت
7.مدیریت پیمان و قرارداد
- دعاوی
- قانون، قرارداد و مسئولیت حرفه‌ای
- حل اختلاف و میانجیگری
- اصول و فنون مذاکره
- قراردادهای پروژه‌های عظیم
- مناقصه و شرایط پیمان
- مناقصه و شرایط پیمان
- تشخیص صلاحیت و نحوه انتخاب پیمانکار
- مشارکت بخش خصوصی با دولت در پروژه‌های زیرساختی
8. روش نوین ساخت
- فناوری‌های پیشرفته در ساخت‌وساز
- مصالح ساختمانی هوشمند
- ترمیم و تقویت سازه‌ها
9.تکنولوژی بتن‌
- محصولات بتنی پیش‌ساخته
- فناوری نانو در بتن
- بتن با عملکرد بالا
10.مباحث مقررات ملی ساختمان
- مباحث 22 گانه مقررات ملی ساختمان
سازمان کنفرانس
رئیس کنفرانس
آقای دکتر هرمز فامیلی
رئیس شورای سیاستگذاری
آقای دکتر محسن تدین
دبیر کنفرانس
آقای دکتر احسان اثنی عشری
دبیر هئیت رئیسه
آقای دکتر علیرضا لرک
دبیر اجرایی
آقای مهندس امیرحسین ستوده بیدختی
مدیر اجرایی
آقای مهندس رضا زندی دولابی
تاریخهای مهم
تاریخ برگزاری:
۶ بهمن ۱۳۹۶ تا ۷ بهمن ۱۳۹۶
مهلت ارسال اصل مقالات:
۱ دی ۱۳۹۶
تاریخ اعلام داوری مقالات:
۸ دی ۱۳۹۶
مهلت ثبت نام در کنفرانس:
۱۰ دی ۱۳۹۶

کتابچه خلاصه مقالات اولین کنفرانس بین المللی مدیریت ساخت و پروژه

انسان به‌عنوان عنصر حیاتی تشکیل‌دهنده سازمان‌ها نقش اساسی در به حرکت درآوردن فعالیت‌های روزمره دارد. حتی باوجود پیشرفت‌ها در عرصه فن‌آوری و سخت‌افزاری مدیریت سازمان‌ها، اداره این توده‌ها بدون حضور مؤثر انسان‌ها میسر نخواهد بود. به همین دلیل در ادبیات مدرن مدیریت همواره از انسان به‌عنوان ارزشمندترین منبع سازمان‌های امروزی یاد می‌شود که علاوه بر دمیدن روح در کالبد سازمان‌ها، در تصمیم‌گیری، حل‌وفصل چالش‌ها و مشکلات و ارتقاء بهره‌وری بیشترین تأثیر را دارند. لذا به‌کارگیری نیروی انسانی توانمند و تلاشگر که از دانش کافی و به‌روز برخوردار باشند تا حد زیادی تضمین‌کننده موفقیت سازمان‌های پیشرو امروزی می‌باشد.اهمیت منابع انسانی در صنعت ساخت به‌عنوان یک بخش کلیدی در اقتصاد ایران در ادبیات علمی موجود بارها مورد بحث و پژوهش قرارگرفته است. بطوریکه می‌توان از نیروی انسانی و نحوه عملکرد و رفتار آن در سازمان‌های پروژه محور و بخصوص در پروژه‌های ساخت به‌عنوان یک عامل تأثیرگذار بر موفقیت پروژه نام برد. این در حالی است که مطالعات روی انسان‌ها با توجه به پیچیدگی‌های گسترده ماهیتی و تغییرات پیوسته در ارزش‌ها، روان و سبک و سیاق زندگی بشری از زمینه‌های چالش‌برانگیز در مدیریت پروژه می‌باشد که در استانداردها و متدولوژی‌های مختلف به آن پرداخته‌شده است. دراین‌بین توسعه و بالندگی نیروی انسانی از طریق بهبود قابلیت‌ها و دانش کارکنان می‌بایست به‌عنوان یک هدف استراتژیک در چشم‌انداز سازمان‌های ساخت در عصر حاضر قرار گیرد.

در کنار دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، از همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی و تخصص به‌عنوان یک منبع مؤثر کسب دانش یاد می‌شود. در جو مثبت این‌گونه گردهمایی‌ها مسئولان، مدیران، اساتید، اهالی صنعت و دانشجویان نسبت به اشتراک قرار دادن دانسته‌ها و تجربیات خود اهتمام می‌ورزند تا با یادگیری نکات اساسی در فضایی بدون تنش و آرام با چالش‌های مدیریتی و اجرایی دست‌وپنجه نرم کرده و  پروژه‌ها را با موفقیت به پایان برسانند. به‌عبارت‌دیگر شرکت در همایش‌های علمی با بهبود سطح دانش افراد سبب می‌شود که سازمان‌ها به اهداف و برنامه‌های از پیش تعیین‌شده دست‌یافته و همچنین قابلیت انطباق‌پذیری خود با تغییراتی محیطی را افزایش دهند. با این دیدگاه دبیرخانه کنفرانس‌های مدیریت ساخت و پروژه افتخار دارد تا با همکاری گروه مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و دپارتمان مدیریت ساخت موسسه آموزش عالی علاءالدوله سمنانی گرمسار «اولین کنفرانس بین‌المللی و سومین کنفرانس ملی مدیریت ساخت و پروژه» را در تاریخ‌های 7 و 8 بهمن‌ماه 1395 و در شهر تهران برگزار نماید.
 بر پایه تجربه برگزاری دو دوره کنفرانس‌های ملی در سالیان گذشته نیاز به تر ریق خون تازه در بدنه سیستم کنفرانس‌ها احساس شد و بنابراین با دعوت از اساتید برجسته خارجی راه برای تبادلات علمی آتی گشوده شده است. در انتخاب محورها سعی شد که کلیه مباحث مهندسی اجرایی و مدیریت پروژه پوشش داده شوند که تنوع موضوعی مقالات دریافتی مؤید این مطلب می‌باشد. نکته قابل‌ذکر دیگر افزایش قابل‌توجه کمیت مقالات دریافتی است که افزایش 84 درصدی نسبت به سال پیش را شاهد هستیم. لذا برای ایجاد فرصت ارائه نقطه نظرات به پژوهشگران ارجمند پنل های سخنرانی در دو روز با توجه به مضمون طبقه‌بندی‌شده و پخش‌شده‌اند. درمجموع بالغ بر 280 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال‌شده است که به‌صورت 65  ارائه شفاهی، 70 چاپ در مجموعه مقالات،130 ارائه پوستر موردپذیرش قرارگرفته‌اند. همچنین جهت ارتقاء سطح علمی کنفرانس برای اولین بار از اساتید برجسته داخلی جهت برگزاری کارگاه‌های آموزشی دعوت به‌عمل‌آمده است که تعداد هشت کارگاه سودمند در برنامه کنفرانس گنجانده‌شده است. امید است که این همایش با استفاده از تجارب مدیران محترم، اساتید بزرگوار و مشارکت مؤثر دانشجویان عزیز در راستای تحقق اهداف عالی آموزشی و پژوهشی خود قدم بردارد. جا دارد در انتها از همکاری کمیته داوران و تیم 30 نفره اجرایی کنفرانس که ما را در برگزاری این همایش یاری نمودند تشکر کرده و آرزوی توفیق برای این عزیزان از بارگاه ایزد منان دارم.